runo nykyiselle tulevaisuudelle

Runoilija enkelipeikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä katkeroitunut nuori sielu.
 

Kesti aikansa,
että löysin paikkani.
Ja rakkaan
rinnalleni.
Aidon.
Oikean.
Tiedän sen tunteesta,
kun sydämeni pakahtuu
onnesta.
Jonka nykyisyys tuo
jokaisena hetkenä.
Ja nykyisyys olet sinä.

Selite: 
tää onni pysyy, ja olen varma siitä!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot