uudelle sydämen valloittajalle

Runoilija enkelipeikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä katkeroitunut nuori sielu.
 

Saat mut aina hyvälle tuulelle.
Saat mut hymyilemään ja nauramaan.
Luottamaan omaan itseeni.
Annat mulle luvan olla mitä olen,
oma pöhlö itseni.
En ymmärrä mut teet mulle
vaan hyvää.
Sä sulatat mut jäästä. Kiitos.

Selite: 
Vanhoja runoja lukiessa huomaa että jokaiselle sydämenvalloittajalle on tullut kirjoitettua runoja, siitä tunteesta heitä kohtaan. Ja taas on edessä uusi tuotos, uudelle valloittajalle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot