nykyinen

Runoilija enkelipeikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä katkeroitunut nuori sielu.
 

Jäänsiniset silmäsi
tuijottaa aina takaisin
kun niihin katsoo.
Silti ne lämmittää.
Niistä hehkuu rakkaus.

En tahdo satuttaa
enkä tehdä pahaa.
Kulje vain vierelläni.
Näemme sen,
mihin meidät on luotu.

Tartu käteeni ja
kulje kanssani.
On hyvä olla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

= ) pidän. Kaunosielu.

= ) pidän. Kaunosielu.

 

Käyttäjän kaikki runot