puoliskolleni

Runoilija enkelipeikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä katkeroitunut nuori sielu.
 

Oot saanut mut luottamaan,
saanut mut uskoon parempaan.
Saanut harvoin itkemään,
mut aina nauramaan.

Hetket sun kanssa on mulle kultaa.
Oot arvokkain mitä mulla on käsissä.

En koskaan tiedä miten sulle sanoisin,
et oot ja tuut oleen tärkein ja ihanin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot