rakkauden runo rakkaalleni

Runoilija enkelipeikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä katkeroitunut nuori sielu.
 

Ekan kerran kun tapasin sut,
sait mun jalat lähes vajoon alta.

Hiljalleen tunsin, kuinka rakkaus
valloitti sydämeni.

Hullaannuin suhun täysin, ja
hulluna olen vieläkin.

En tiedä sanoja sille rakkauden
määrälle, mitä koen sua kohtaan.

Tiedän ja tunnen sen, että tämän
on oltava ikuista.

Sä olet nyt mun jokapäiväinen elämä,
mun aurinko, mun toivo.

Tarvitsen vain sinut, nyt ja aina.
Saat mun sydämeni kokonaan.

Selite: 
murulleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot