ET kOskaaN..

Runoilija mulila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen monesti sanonut:
- "Hei, älä soita ku oot kännis"
Et koskaan kuuntele, mitä mulla on sanottavana.
Sä et ole koskaan ymmärtänyt,
etkä tule ymmärtämään,
että se satuttaa.
Et ole koskaan,kuunnellut lapsias,
aina vain pahoinpidellyt alkoholin alaisena!
Onneksi minä olin, se joka ensin pelasti pienimmän - pikkuveljeni kynsistäsi.
Kumpikaan meistä ei ole koskaan ollut lyöntiesi arvoinen.
Minuun käsiksi kävit, mutta minä olin se,
joka suojasi pienimmän sinun iskuiltasi.
En yhtään epäile syytä,
miksi meidät otettiin pois sinulta!

Selite: 
Tämmönen.. Syntyi biolologisen äitini puhelun jälkeen.. Kertoo myös menneisyydestä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Henkisesti tosi raskas runo. Voimahalaus!

Olet ollut vahva isopieni, (henkinen) halaus sinulle. Hyvin kirjoitettu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot