Iskä...

Runoilija mulila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syöpään sairastuit,
perheestäsi huolestuit..
Miten me pärjätään,
jos sinulta henki riistetään.
Rakastan sua isä,muistathan sen?
Sinua isä pelottaa,huomaan sen.
En tiedä mitä teen, jos sinut menetän,
sä annoit sentään mulle elämän.
Isä, älä jätä mua..Mä tarvitsen sua vielä tällä kuoppaisella nuoruudentiellä.

Selite: 
Tää "runo?" syntyi mielessäni eilen yöllä..Tää runo kertoo sijaisisäni syövästä...
Kategoria: 
 

Kommentit

onpas kaunis,
kauhean vilpitön ja aito.

koskettaa. kaunis.

mitä tähän voi sanoa, rukoilen hänen puolesta.

 

Käyttäjän kaikki runot