Jouluna..

Runoilija mulila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Musta ja tyhjä joulu
Ilman Sinua..

En voinut antaa Sinulle,
Joulun lämmintä suudelmaa..

Iso ikävä,
sydän kaipaa..

Viereesi Sinun,
kovasti huokailee..

Illan tullen nukkumaan,
unessa viereesi,
saan nukahtaa..

Kun syliisi pääsen taas,
upotan Sinut
Rakkauden suureen suudelmaan.

Hyvää Joulua Rakas

<3

Selite: 
Sitä niin haluis olla kullan kainalossa näin jouluna. Huoh.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot