Karkaisitko luotani.....?

Runoilija mulila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos sulle kaiken kertoisin?
Karkaisitko luotani,
kun kuulisit minusta kaiken?
Jos ensinnäkin voisin kertoa kaiken,
olisitko valmis edes kuuntelemaan minua?
Mutta ei,en minä uskalla..
Menneisyys satuttaa ja kaduttaa..
Ei siinä olisi mitään kaunista ja mukavaa kerrottavaa..
Minulla on myös pelko,
että sinut menetän,
jos kertoisin..

Selite: 
Mietin asioita musiikin soidessa taustalla.. Tämä ilmestyi paperille - minun ajatuksien ja käsien yhteistyöstä :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot