Nimetön

Runoilija mulila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vihdoin sinä kerroit sen mitä olit meinannut sanoa jo vähän aikaa sitten. Tänään sinä sanoit sen. Yllätyin. Kerroit, että olet elämässäsi vain rakastanut yhtä ihmistä. Mutta nyt sinä kerroit minulle, uskot olevasi rakastumassa minuun niin paljon, että pelkäät tämän kaiken hyvän ja kauniin alkusuhteen kaatuvan. Mutta minä voin sanoa, että tämä ei kaadu, ei näin, ei vielä. Meillä on paljon koettavaa ja me kasvamme yhdessä. Vaikka nyt vähän takkuaa, me selvitään sen yli, jos yritämme kovasti. Minä tiedän sen, että me pystymme siihen. Kaikki hyvä palkitaan ajallaan ja niin meidät ja meidän kärsivällisyys palkitaan myös. Olen nyt saanut viettää sinun kanssasi niin ihania hetkiä, jotka ovat jääneet mieleeni vahvasti.

Olet minulle rakas ja tärkee. En sinusta irrota. Älä pelkää. Tapahtui mitä tahansa, olet sydämessäni <3

Selite: 
huoh. :) <3
Kategoria: 
 

Kommentit

oih:) tää osu silmään jotenki ku mul on edellinen just samanniminen...:D tää oli söpö:) mulle tuli tosta mieleen kun mull joku päivä sanottii varmaa ekaa kertaa "mä rakastan sua", mut mä en ehkä osaa ottaa sitä ihan oikein..

 

Käyttäjän kaikki runot