Yritän

Runoilija Neldera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos vain voit, älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi. Ja muista aina etsiä jokaisesta(negatiivisestakin)asiasta se positiivinen puoli. :) Tyttäreni on rakkain <3<3
 

Yksinäinen kyynel valuu poskelleni,
sen hiljaa pyyhin pois.
En muille näytä miten rikki olen
en paljasta maailmalle heikkouttani.
Olen vahva.
Tai niin ainakin yritän olla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

avoimuus on todellista vahvuutta, mutta aikeesi on vilpitön

 

Käyttäjän kaikki runot