Sateen kätkemä

Runoilija Neldera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos vain voit, älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi. Ja muista aina etsiä jokaisesta(negatiivisestakin)asiasta se positiivinen puoli. :) Tyttäreni on rakkain <3<3
 

Sade kätkee kyyneleet
muttei tätä tuskaa sydämessäni
Miksi sen pitää aina
tehdä niin kipeää
Vaikka olen yrittänyt
en kestä kauaa tätä kipua
Kävelen sateessa
askel askeleen jälkeen
valuttaen kyyneleitä
joita ei oikeasti valu
olen itkenyt liikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot