Tunne uusi

Runoilija Neldera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos vain voit, älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi. Ja muista aina etsiä jokaisesta(negatiivisestakin)asiasta se positiivinen puoli. :) Tyttäreni on rakkain <3<3
 

Sydän hakkaa rinnassani kun ajattelen Sinua,
Kosketuksesi saa ihoni kihelmöimään,
Suudelmasi saavat vartaloni värisemään.
Katsoessani Sinua,
tunnen oloni hassuksi,
kuin olisin vain ihastunut pikkutyttö,
joka joskus olin.
Painan hiljaa silmäni kiinni,
käperryn syliisi.
Hengitän varovaisesti,
en tahdo rikkoa tätä tunnelmaa,
joka on niin uusi ja ihmeellinen,
toivoa täynnä.

Selite: 
Niin äkkiä se elämä vaan muuttuu. :-)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot