Musta ystäväni yö

Runoilija Neldera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos vain voit, älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi. Ja muista aina etsiä jokaisesta(negatiivisestakin)asiasta se positiivinen puoli. :) Tyttäreni on rakkain <3<3
 

Musta ystäväni yö,
ethän minua koskaan hylkää.
Muut ovat sen jo tehneet,
toivon että edes joku pysyy.
Vain sinä pystyt kätkemään
yksinäiset kyyneleeni,
vain sinä pystyt piilottamaan
tuskan vääristämät kasvoni.
Musta ystäväni yö,
ethän minua koskaan hylkää.

Selite: 
Kirjoitettu alunperin noin vuonna 2003-2004
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, synkkä & suloinen tunnelma. Tykkäsin!

Haikean kaunista! Pidän todella paljon tästä, tämän tunnelmasta

 

Käyttäjän kaikki runot