Hetken huuma

Runoilija Neldera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos vain voit, älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi. Ja muista aina etsiä jokaisesta(negatiivisestakin)asiasta se positiivinen puoli. :) Tyttäreni on rakkain <3<3
 

Elämä vilahtaa ohi
Tätätkö tämä on
Ei mikään tunnu
Yhtään miltään.

Tuntuu omituiselta
Pelottavan tyhjältä
Kävelen vain
Näkemättä mitään.

Katseeni harhailee
Missään en näe
Mitään järkeä
Ei missään mitään.

Apua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista. Upeasti kirjoitettu

Surullista. Upeasti kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot