Rakkauden jälkeen

Runoilija Neldera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos vain voit, älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi. Ja muista aina etsiä jokaisesta(negatiivisestakin)asiasta se positiivinen puoli. :) Tyttäreni on rakkain <3<3
 

Kyllä silloinkin paistaa aurinko
Kyllä silloinkin tulee aamu
Tuntuu että sydän on pysähtynyt
Missään ei ole mitään mieltä
Mutta silti
Maapallo jatkaa kiertoaan
Ilta vaihtuu yöksi
Toivottomaksi olotilaksi
Yö vaihtuu aamuksi
Toivo viriää mieleen
Kaikki muuttuu
Ja pian sinäkin
Näet jälleen auringon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisas, toiveikas ja kaunis on runosi

Viisas, toiveikas ja kaunis on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot