Unohdus

Runoilija Neldera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos vain voit, älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi. Ja muista aina etsiä jokaisesta(negatiivisestakin)asiasta se positiivinen puoli. :) Tyttäreni on rakkain <3<3
 

Unohdatko minut elämästäsi,
Hautaanko tukehdutat?
Unohdatko kuin kuihtuneen ruusun?

On kuin minua
On kuin meitä
Ei olisi ollut olemassakaan

Rakkaus ei sinulle merkinnyt
Suudelma ei sinua vakuuttanut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniisti kirjailtu kaipaus

kauniisti kirjailtu kaipaus

 

Käyttäjän kaikki runot