tuulen laulu

Runoilija Neldera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos vain voit, älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi. Ja muista aina etsiä jokaisesta(negatiivisestakin)asiasta se positiivinen puoli. :) Tyttäreni on rakkain <3<3
 

kuuntelen ääntä hiljaisuuden
kun tuuli mulle laulaa
taivaanrannasta näen
värit kaukaisuuden

kaipaan ikuisuuteen
onnelliseen, parempaan
rakkauden täyteiseen unelmaan
mistä löydän polun sen,
ikuiseen, onnelliseen

parempaan, maailmaan
minne tieni joskus johtaa
kun vain kuulen sen,
laulun tuulen suloisen....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot