Tähtipisarat

Runoilija b098d3b47765fea420be75d1d0aa84ff

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2016
Viimeksi paikalla: 2.6.2018 8:00

Asuinpaikka: 96c948813f64c7d41224d3cdfee7946f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
On tähtipisaroita silmissä,
ei ne kuitenkaan poskia kostumaan saa, 
niin kuin vaurio joka sisältä satuttaa,
ei kukaan haavoja syviä pinnalta pääse korjaamaan. Timantin tavoin ne hetken auringossa loistaa,
mutta kautta lämpöisen veden,
ei pisarat voi tuskaa sisältäsi poistaa.
Se on kuin puro joka sisällä maan kulkee,
jos pysähtyy ja on aivan hiljaa,
sen ehkä pinnalta maan kuulee.
Tuon puron vesi on puhtaampaa kuin mikään,
mutta ilman että pysähtyy, ei sitä lähdettä löydä yksikään. Tähtipisarat niin vain jatkavat kulkuaan,
kuivan maan ne sisältä jokainen päivä kostuttaa,
kuin suonet puun jotka alla maan kulkee,
ne salaisuudet elämän sisäänsä sulkee.
Jos siis pysähdyt ja vain tarkkaan kuuntelet,
ehkä korvasi kuulevat nuo tähtipisarat,
meidän ympärillämme virtaavat.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot