Tuntematon

Runoilija b098d3b47765fea420be75d1d0aa84ff

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2016
Viimeksi paikalla: 2.6.2018 8:00

Asuinpaikka: 96c948813f64c7d41224d3cdfee7946f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Se mitä minun sinulle sanoa täytyisi
tuo yksinäinen sana äänihuulilleni kuitenkin jäätyisi.
Parempi kai olla hiljaa
kuin miettimättä sanojeni hintaa.
Maailma on täynnä valintoja
tyhjyyteen jäänneitä sanoja.
Sanat jotka olisivat voineet muuttaa kahden ihmisen maailmaa,
ovat nyt vain tarinan teksteissä esiintyvää kertomaa.
Yön pimeydessä en kuule ääntä,
ei ajatukset enää kuitenkaan uneen päästä,
kuin ristisanatehtävät
toiset ne kesken jättävät,
mutta minun mieleni sanoja vain toistaa
ratkaista niitä yön pimeydessä koittaa.
Vastaus joka ratkaisee
se niin monta siltaa katkaisee,
onko parempi elää hyppäämättä sillalta
kuin antaa itsensä tuntemattomaan pudota.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mietteliästä pohdintaa.Elämä on valintoja.
Mitä kaikkea itse kultakin voi mennä ohi
kun harkitsee pitkään ja lopulta jättää tekemättä sen
mikä mielessä pyöri.
käsittelevää kerrontaa punniten.
 

Käyttäjän kaikki runot