En pyydä paljoa

Runoilija b098d3b47765fea420be75d1d0aa84ff

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2016
Viimeksi paikalla: 2.6.2018 8:00

Asuinpaikka: 96c948813f64c7d41224d3cdfee7946f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minä pyydän sinua kanssani kulkemaan
hetkisen yöllä vierelläni valvomaan.
En pyydä sinulta paljoa,
vain että voisit minun teitäni katsoa.
Jos pysähdyn ihmettelemään,
timantteja kellastuneiden lehtien joukosta etsimään,
seisoisithan siinä minun vierelläni
kuin vahva suojaava muuri ympärilläni,
jos vaikka unohtaisin leikkiessäni maailman hetkeksi,
ei minulla mitään peljättävää silti täällä olisi.
Sinun kätesi minua eteenpäin ohjaisi,
ja kun kaatuisin, tai en kulkea enää jaksaisi,
sinä minut turvallisille käsivarsillesi nostaisit.
En pyydä siis sinulta paljoa
vain että voisit minun teitäni katsoa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot