Maailma antaa ja ottaa.

Runoilija b098d3b47765fea420be75d1d0aa84ff

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2016
Viimeksi paikalla: 2.6.2018 8:00

Asuinpaikka: 96c948813f64c7d41224d3cdfee7946f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tämä maailma antaa
mutta niin paljon se myös ottaa.
Jokainen askel jonka jaksaa
raskain sydämin se täytyy takaisin maksaa.
Hymy, rakkaus ja onni
tiedä ei siinä ole koko potti,
elämään kuuluu myös tuska, menetys ja kipu
ja on aikoja jolloin tuntuu siltä ettei se koskaan lopu.
Viikatemiehen korjatessa ympärillämme satoaan
lattia hetkeksi altamme katoaa.
Ei kukaan voi valmistua sellaiseen
yöpöydältä vastattuun puheluun viimeiseen.
Vain sana, ja niin katoaa ikuisuus
mielen täyttää lohduton toivottomuus.
Seinät ympärillä kuin siivet valkeat
peilistä kuitenkin takaisin tuijottavat vain kasvot kalpeat.
Tyhjä on nyt katse
tuon pienen nauravan lapsen,
oi jos voisin hypätä takaisin eiliseen,
olisin päättänyt sen kaiken yhteen pitkään halaukseen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot