Korvat kuulevat

Runoilija b098d3b47765fea420be75d1d0aa84ff

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2016
Viimeksi paikalla: 2.6.2018 8:00

Asuinpaikka: 96c948813f64c7d41224d3cdfee7946f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sanotaan se puhumalla selvitetään
mutta mitä väliä on sanoilla
jos se kautta korvien ymmäretään.
Korvat kuulevat sen mitä haluaa
ja järki merkkaa osan siitä mitä ymmärryksestä katoaa.
Jos ei ole vastaanottajaa
ei tyhjyydessä valonkantajaa,
miksi silloin vastausta edes takaisin kirjoittaa.
Oppia voi olisit sitten lapsi taikka aikuinen
mutta opettajaksi ei sovi meistä jokainen.
Ensiksi täytyy ymmärtää
osata toiselta anteeksi pyytää
vasta sitten korvat kuulevat
sen mitä sanat meille kertovat.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tulee mieleen riidan jälkeinen mykkäkoulu tai mökötys,
silloin sitä varmaan haluaa "sulkea korvansa".
Anteeksi pyytämisen ja antamisen jälkeen kommunikointi ja tmmärrys taas sujuu.
Puit viisauden sanoiksi, tunteet ne "vaikuttaa" myös korvissa.
Asiaa.Kiitos tästä.
 

Käyttäjän kaikki runot