Jumaluus

Runoilija b098d3b47765fea420be75d1d0aa84ff

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2016
Viimeksi paikalla: 2.6.2018 8:00

Asuinpaikka: 96c948813f64c7d41224d3cdfee7946f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Oli perheitä jotka menettivät sodissa muutakin kuin vain kotinsa,
he menettivät sen minkä vuoksi niin usein maita puolustettiin, aseet olalle vailla pelkoa nostettiin.
He menettivät lapsensa, ja lasten kautta he päättivät myös lopulta oman henkensä.
Nuo henget jotka maaksi oli tuleva, maasta kuitenkin nostettiin, ja kautta nanolankojen eläväksi jälleen kudottiin. 
Robotiikka kehittyi niin, ettei taivasta enää tarvittu, ei kädet ristissä kautta kyynelten pelastusta odotettu.
Jos vain aivot säilyivät, ei ihminen tarvinnut tuntea sydämellä, kunhan se oli vain korvattu kylmällä teräksellä.
Näin syntyi puoliksi ihminen, puoliksi robotti. Tätä mistä ennustukset meitä aikoinaan varoitti.
Elävää oli kokoajan vähemmän, ja robotiikan avulla korvattiin ihmisestä sitäkin enemmän.
Heitä kutsuttiin eläviksi kuolleiksi. Hetken sana zombie ihmisten huulilla nauratti, kunnes teräs kudoksen kehostamme syrjäytti. 
Kukaan ei tiennyt mikä heitä veti kotiin takaisin, olisi luullut,
etteivät he enää rakkautta sydämen kuullut.
Kyborgit olivat kuin perheitä, mutta vailla ihmisyydestä johtuvia valuvirheitä,
niin ihminen oli unohtanut luojansa sanoman,
vain kuitenkin lopulta tehdäkseen itselleen jälleen uuden Jumalan.
 
Selite: 
Oikeastaan game designerinä ja writerinä kirjoittelin kyborgeista tarinaa tai hahmotelmaa mutta siitä tulikin sit enemmän runo kuin tarina peliin. Alku kuitenkin viittaa sen takia pelin edelliseen tapahtumaan. Ajatus kuinka ihminen syrjäyttää jumalan tullakseen itse jumalaksi mutta kuitenkin jumalana leikkiessään luo itselleen uuden jumalan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelottavaa tekstiä. Toivottavasti ei tule koskaan toteutumaan.
 

Käyttäjän kaikki runot