Ennen kuin aloitan

Runoilija b098d3b47765fea420be75d1d0aa84ff

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2016
Viimeksi paikalla: 2.6.2018 8:00

Asuinpaikka: 96c948813f64c7d41224d3cdfee7946f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mitä tämä maailma minulle toisikaan
jos en sitä alkujaan kuvitelmissani loisikaan.
Ennen kuin aloitan, ennen kuin sanaakaan kirjoitan, tiedän etten tule voittamaan, tiedän silmät maahan painuksissa joudun jälleen kotiini kulkemaan. Jos aloitat jo hävinneenä, tappion ennen taistoa kohdanneena, kohtaat lopulta sen mitä mielessäsi odotat, ja täten kurjuuden pitkälle tulevaisuuteesi kirjoitat, sillä sitä mitä ihminen toivoo ja odottaa, sen hän lopulta varmasti myös saa. Ehkäpä sinäkin ystäväiseni voisit siis toisenlaista tietä nyt koittaa, ottaa ohjakset elämän, ja uskoa siihen että sinäkin voit yksi kaunis päivä vielä voittaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Juu, se on asenne joka ratkaisee!

Ja aina, aina kannattaa uskoa ja toivoa.
Joskus kestää jonkun toiveen toteutuminen,
mutta se tulee, jos tarkoitettu on.

Tärkeä runo!
 

Käyttäjän kaikki runot