Muistelmia kadonneista muistivihkoista

Runoilija Muistelmia kadonneista muistivihkoista

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.10.2016
Viimeksi paikalla: 7.9.2021 16:34

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.7.1988

 

Joka ikinen yö
menen ikävän armoille
ja kuuntelen
kuinka unohduksen lempeät syvyydet
kuiskailevat pimeää vasten kielillä
joita en vieläkään puhu
tai ymmärrä.

Muistelmia


Muistelmia kadonneista muistivihkoista
ja muistelmia sinusta.

Muistelmia huomiseen hukatuista haaveista
ja muistelmia minusta,
- siitä minusta,
joka oli ennen sinua
eikä vielä tiennyt mitään
kivusta tai kaipaamisesta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeata muistelua. Odotan innolla lisää muistivihkosi aarteita. 
Oi, miten kaunista - todella kaunista kerrontaa, hienoja sanoja valittu taitavasti..
Kipeän kaunis.
Tätä minä sanoisin runolliseksi, hyväksi tekstiksi. Tunteiden syvyyttä kauniisti ilmaistuna. Pidän. 
Monia muistelmia vuosikymmenten takaa pinnalle pulpahtelee...
 

Käyttäjän kaikki runot