Kolmen vuoden hiljaisuus

Runoilija Muistelmia kadonneista muistivihkoista

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.10.2016
Viimeksi paikalla: 7.9.2021 16:34

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.7.1988

 


Niin pitkän aikaa,
niin paljon kaipasin
ja niin paljon jätin sanomatta.

Luovuin kaikesta.

Nyt minulla on kolmen vuoden hiljaisuus,
ja tunteiden valtameri.

Jossain joku saa sinut nauramaan
niin kuin minä kerran.
Jossain joku
tekee kevään sinne
minne minä kerran toin syksyn.

Tiedäthän,
että minä odotin
kunnes on liian myöhäistä
koska minä rakastin sinua.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Miksi olisi myöhäistä? Pidin kovasti runostasi:)
Kiitos! :) 
 
Koskettavaa, joskus kannattaa odottaa, mutta ei aina <3
Kyllä, kiitos Star! :)
Kaunis runo :)
 

Käyttäjän kaikki runot