Unissa

Runoilija Muistelmia kadonneista muistivihkoista

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.10.2016
Viimeksi paikalla: 7.9.2021 16:34

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.7.1988

 

Muistan sinut
ja taas hetken
on raskas hengittää.

Lämmin savu täyttää keuhkot,
pidätän sitä hetken sisällä
ja huokaisen ulos
kaiken.

Taas hetkeen
en muista mitään.

Kaikki seinät voi pehmustaa,
ja kaikki peilit kääntää,
sillä aina löytyy joku reitti
- joku rako jostakin päivän kulmasta.

Vain unissa on elettävä
se mitä jäi elämättä
tai huulille,
totuus.

Vain unissa,
kunnes unista
tulee unia
unien sisällä,
päivistä öiden
ja öistä päivien
jos niin haluaa,
jos niin sattuu,
liikaa,
eikä ihan vielä
ole valmis

olemaan

menemään

taas onnellinen

taas rikki.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olisipa enemmän onnea ja vähemmän rikki.
 

Käyttäjän kaikki runot