Ihon muisti

Runoilija Muistelmia kadonneista muistivihkoista

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.10.2016
Viimeksi paikalla: 7.9.2021 16:34

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.7.1988

 
Joinakin öinä
peitto sattuu sipaisemaan poskea
niin, että se häiritsee,
mutta mukavalla,
jostain kaukaa tutulla tavalla.

Sitä herää hetkeksi
ja huomaa, että poskipäillä
matkaa pari kyyneltä,
eikä tiedä miksi.

Iho muistaa jotain
mitä mieli ei.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti jätät piiloon lukija itse pohdittavaksi,
kokemuksia.
Koskettavaa. Pidän paljon. 
Viisaasti todettu, ihmisen mieli ja iho ovat elämää suurempia <3 
 

Käyttäjän kaikki runot