Uniesi tuhannet niityt

Runoilija Muistelmia kadonneista muistivihkoista

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.10.2016
Viimeksi paikalla: 7.9.2021 16:34

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.7.1988

 

Ajatus
on odottanut pitkään unen ovella,
kuin malttamaton koira
joka vinkuu yksinäisyyttään.

Vihdoin,
kun yö valjastaa tähtensä,
se ulvahtaa ilosta
ja nousee siivilleen hiljaisuutta vasten.

Jollain
sinun uniesi tuhansista niityistä
liikahtaa sinikello.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, hyviä unia kannattaa nähdä, aina.
Kiitos Star! 
Kaunis. Koiran ikävään  ja ilahtumiseen voi samaistua, se toimii hienosti runossa tähtien ja kukkien kanssa.
Kiitos! Mukava kuulla!
Erittäin kaunista ja koskettavaa
Kiitos Lumikello! 
 

Käyttäjän kaikki runot