Jos joku puhuisi

Runoilija 0446e5be18f8302824fabd0eac5bf9e9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2016
Viimeksi paikalla: 10.8.2018 11:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Ihan vasta aloittanut kirjoittelun...Se on ollut monesti mielessä, isäni haaveili kirjoittamisesta ja kirjoitteli itselleen. Se jäi minullekin mieleen hyvänä.
Minulle merkitsee kovasti sanavalinnat, rytmi ja niiden myötä tunnelma tekstissä. Olen semmonen herkkä tulkitsija, ehkä liiankin herkkää.
Yritän rohkeasti uskaltaa julkasta omia juttuja. Ei meinaa usko osaamiseen riittää. Ehkä vaan epävarmuus tulee tässäkin...

Hyvää kirjoittelua kaikille : )
 
Puhuisiko joku minulle tälläisestä rakkaudesta…

Kaikki alkaisi kuin satu onnellisin.
Minä olisin Sinun ajatuksissasi, niin kuin Sinä olet minun.
Niinkuin aamu yhdistyy päivää, päivä iltaan ja ilta yöhön.
Sinä valaisisit minun polkuni, kuin lapin yötön suviyö.

Seisoisit yhtäkkiä ovellani.
Sinun lempeät silmät katsoisisivat minua, kuin kaiken mieleen painaen.
Sinun äänesi hellisi ihoani, siirtyen kaulalta, rinnoille, vatsaan.
Mun sormi piirtäisi viivaa sun huulen kaareen…
Ja Sun kädet  kiertyisi ympärilleni, kuin köynnös ainoaan tukeen tarrautuen.
Ja Sinä, Sinä tuoksuisit minulta, sillä yö olisi ollut yhteinen..

Ja minä olen taas urhea, sillä kukaan ei puhu minulle tuollaisesta rakkaudesta.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Soisin että jokainen kokisi tai edes kuulisi kerran elämässään upeassa runosasi kuvailemastasi tunteesta. 
Kiitos kovasti palautteestasi : )
Runominä osaa itse kuvitella sen ja haaveilla, hyvä runo
Kiitos - Sinulle onkin loistava runominä, ja ymmärrys : )
Kaipaava, herkkä runo.
Kiitos kovasti Sinulle : )
Kaunista rakkauden kaipuuta,pidän.
Mukavaa, kun luit sen : )
Maybe some day it will happen :D Hyvin ilmaistuja tuntemuksia. 
Kiitos kun luit sen : )
Toivotaan että joku vielä puhuu noin kauniisti :-)
Kiitos, juu tuntuu haastavalta, mutta aina voi yllättyä...
Ihanasti sitä kuvaat kun kaikki on mahdollista -  ja  osaat taas yllättää tuolla lopulla. Rakkaus kyllä puhuu, vaikka monesti vajavaisin kielin ja teoin, kun sydämen avaa kuulemaan. 
Kiitos taas Sinulle - tämmöselle haaveilijalle on pakko olla rakkaus mielikuvituksessa, ja lopussa hymy hyytyy monesti, kun arki herättää haaveilijan : ) huumoriakin täytyy viljellä toisinaan
Onpa kaunis tuno. Tällaista rakkautta sitä janoaa, aitoa ja syvää, aistillista.
Kiitos - juuri niin, olispa olemassa, tuollaista kuin sanoissasi tunnistat : )
 

Käyttäjän kaikki runot