Viikko Koillismaan kupeessa

Runoilija 0446e5be18f8302824fabd0eac5bf9e9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2016
Viimeksi paikalla: 10.8.2018 11:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Ihan vasta aloittanut kirjoittelun...Se on ollut monesti mielessä, isäni haaveili kirjoittamisesta ja kirjoitteli itselleen. Se jäi minullekin mieleen hyvänä.
Minulle merkitsee kovasti sanavalinnat, rytmi ja niiden myötä tunnelma tekstissä. Olen semmonen herkkä tulkitsija, ehkä liiankin herkkää.
Yritän rohkeasti uskaltaa julkasta omia juttuja. Ei meinaa usko osaamiseen riittää. Ehkä vaan epävarmuus tulee tässäkin...

Hyvää kirjoittelua kaikille : )
 
Sielu tuhertaa itkua tämän kauneuden ja hiljaisuuden johdosta.
Alkava talvi puhalsi luonnon lumikerroksen alle.
Koira painaa kuonon jälkeen, varmistaa pupun jäljen luomaksi.
Vierestä poroja vaeltaa pakoon erottavaa poromiestä
Pyrstötiaiset helisevät ohuilla koivunoksilla.
Komea, arvokkaasti harmaantuva kelopuu on nähnyt tuulen ja tuiskun.
Etelän isoin puu suorittaa, se kasvaa kymmeniä vuosia pohjoisen mäntyä nopeammin.
Mutta täällä aika kultaa muistot ja minä olen enemmän kuin koskaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koillismaa on kyllä kaunista mielenrauhaa tuottavaa seutua niinkuin tässä hienosti kuvailet.
Sitäpä juuri - hätäsesti runon laadin - oli pakko kehua tätä hienoutta täällä...Kiitos Sinulle jälleen!
Kerrot niin että tulee ikävä Lappiin
Kiitos taas - ja nyt vielä paistaa aurinko, pakkasta lähes 10 astetta:)
houkuttavin kuvin runosi kaupausta maalailee
karun kauneuden nostaa loisteeseen, voimiin ylimaallisiin
 
Juuri näin, pohjosessa on niin hyvä käydä sillon tällön...Kiitos Sinulle : )
Varmasti mahtava tunne, kun luonto kaikessa komeudessaan esittäytyy ihaileville silmille. Voin kuvitella tuon fiiliksen 'minä olen enemmän kuin koskaan'. Ainakin itse ikään kuin täytyn kaikella kauniilla ulkopuolella ja sielu alkaa säkenöidä. 
Juuri näin siinä käy - luonto sielua hellii, antaa lempeästi aikaa...ikuinen ystävä, aina läsnä : )
vahvaa kerrontaa

pidin paljon
Kiitos Sinulle : )
Kaunista unnelmaa , ihana
siis tunnelmaa
Kiitos Sinulle - siellä on niin hyvä käydä, ja olla...
 

Käyttäjän kaikki runot