Siivouspäivä

Runoilija 0446e5be18f8302824fabd0eac5bf9e9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2016
Viimeksi paikalla: 10.8.2018 11:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Ihan vasta aloittanut kirjoittelun...Se on ollut monesti mielessä, isäni haaveili kirjoittamisesta ja kirjoitteli itselleen. Se jäi minullekin mieleen hyvänä.
Minulle merkitsee kovasti sanavalinnat, rytmi ja niiden myötä tunnelma tekstissä. Olen semmonen herkkä tulkitsija, ehkä liiankin herkkää.
Yritän rohkeasti uskaltaa julkasta omia juttuja. Ei meinaa usko osaamiseen riittää. Ehkä vaan epävarmuus tulee tässäkin...

Hyvää kirjoittelua kaikille : )
 

Siivoilin, järjestelin elämääni.
Kaapin ylähyllylle laitoin ihanat, sydämelliset muistot.
Katseen korkeudelle pinosin toimivan arjen.
Ihan alahyllylle ladoin vaihtuvat mielipiteet ja elämän haasteet.
Lämpimään varastoon, kauniiseen laatikkoon, pakkasin kaikki raskaat menetykset.
Kierrätykseen raahasin elämäni turhat painolastit.

Sydämessä kulkee aina tärkeimmät ihmiset.
Lapset ja lemmikkini, niistä osa onneksi on tuossa vieressä – Tämäkin päivä on hyvä päivä.
 
Selite: 
Minä en taida osata kirjoittaa oikeita runoja. Ajatelmia vain...mutta niille ei ollut omaa lokeroa. Pahoittelen varalta!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet aika nopea kun siivosit päivässä elämän järjestykseen. Pääasia että oli lopulta hyvä päivä. Mukava tunnelmaimen ihan oikea runo :-)
Kiitos - olen oikeesti kova siivoomaan...siksi siitä piti laatia teksti - ja hienoa, jos siitä tulikin runo :)
siistiä taisi tulla ja rakkaus säilyy
Juu - on hyvä välittää, kun välillä siivoo ; )
Onpas kivasti keksitty, lämminhenkinen runo ja positiivinen lopetus. Tämä on pysyvää runoutta. Pidän! :)
Kiitos, onhan siinä naivia hoitaa isoja asioita  päivässä, mutta hyvällä tunteella raapustin yhtäkkiä.
Oivaltava teksti :>
Kiitos! Palautetta on mukava saada...
Puhdistava siivouspäivä! Raikkaita ajatuksia!
Kiitos! Kommentti on mukava saada...
Uutteran ihmien vapauttava runo.
Kiitos, juuri niin, vapauttavaa välillä kirjottaa kantamuksia pienemmäksi : )
 

Käyttäjän kaikki runot