rakas, tuu takas

Runoilija vesimeloni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen amatöörirunoilija oon. kommentteja, kiitos!
 

ne lasten leikit
ja huolettomuus
sinusta ennen uhkui

sitten tapahtui se
jota emme osanneet odotaakaan
muutos sinussa tapahtui

säikähdyksellä selvittiin
hetki siitä iloittiin
kunnes vaikenit

vaan nykyään
oven narahduskin kääntää sun pään
milloin taas uskot elämään?

Selite: 
kertoo hetken vaikutuksesta ihmiseen
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot