ta-daa

Runoilija vesimeloni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen amatöörirunoilija oon. kommentteja, kiitos!
 

avaan silmät, ensimmäisenä
nään sinut vierelläni,
kauniina
kuin aina

syön sinua silmilläni
jokaisen tuoksun sinusta
imen itseeni
yritän muistaa tämän hetken aina

jos käännän pään
tai silmäni suljen
ikävä jo kaihertaa
kaulii sisustani

kun sinut nään
pääni täyttää rakkaus
se kaipaus
jota tunsin
on jo poissa
sinä saat jopa ikävän
tuntumaan haluttavalta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot