sillin suudelmia

Runoilija vesimeloni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen amatöörirunoilija oon. kommentteja, kiitos!
 

mä etsin tähtipölyä
keijuöljyä
menninkäisen kyyneleitä

haaveilen
ovat ystäviäni tähdet taivaalla
minä yksin täällä alla

kaikessa huomaan puutteen
jäätelö ei ole valkoista
ei suklaa ruskeaa
kahvista en puhukaan

millimetri vai senttimetri
ei sillä väliä
kuhan olet näköetäisyydellä
sillä sillin suudelmia tarvitsen
aikana ikävänä

sipuli-puli-uli
ei sanoissa järkeä
asettelen ne peräkkäin
vailla järjestystä

silti minua odotat,
ymmärrät,
rakastat

vaikka takaisin en osaa antaa

Selite: 
improlla meni
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot