pusuja

Runoilija vesimeloni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen amatöörirunoilija oon. kommentteja, kiitos!
 

saavuin, mua tuskin huomattiin
kaaduin, miksi vaan mut ohitettiin
annoin vain pusuja,
miksi kukaan niitä ei kiinniottanut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koko maailmaa yritit pussata. Siellä koti missä kaikki huomataan.

 

Käyttäjän kaikki runot