kysymyksiä

Runoilija vesimeloni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen amatöörirunoilija oon. kommentteja, kiitos!
 

kukkuu
kuka nukkuu
huhuu
mulle ei saa puhuu
silloin
kun illoin
tahdon vain olla

milloin?
sinä minua kaipaat,
minä sinua en

miksi?
veisit puolikkaan sydämen
kokonaisen saisit
jos vain sanoisit
hei

mut ei

jääräpää
sua voisko ymmärtää
muu kuin äitis
joka sanoo

anna kaiken olla
vaa tytöllä jolla
sydämessä on
rakkaus
on oikee pakkaus

Selite: 
vähän repaleinen, mutta ei erillinen
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot