odotus

Runoilija vesimeloni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen amatöörirunoilija oon. kommentteja, kiitos!
 

tiesin olevani kakkosvaihtoehto vain
ympäripyöreiitä lauseita vain sain
kun suudeltiin silmäs oli kirkkaat
huulten erotessa kaipuu kauas

mikset voinut sitä suoraan sanoa
hölmönä odotin, odotin vain
että joskus palaisit takaisin
etkä pois lähtisi

kuinka pitkään odotin
ne tunnit, ne minuutit
sekuntitkin laskin, odotin
istuin, vain kello seuranain

kuinka monet pakit annoin
sinua kun vain ajattelin
nyt kun viimein takaisin tulit
olin jo antanut periksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot