Hiljaisia lumihiutaleita

Runoilija 5669cf8402a6ef3933cf96e442a99a38

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 14.8.2018 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mysteerinen omituinen otus;)
 

Hiljaisuus,
siihen havahtuu,
kuin pysähtyen,
hiljaa miettien,
hiljaisuutta kuunnellen.

Keskellä hiljaisuutta katse osuu,
ikkunaan,
sieltä avautuvaan lumiseen maailmaan,
lumihiutaleet hiljaa putoilee,
kuin hiipien,
maahan lumiseen putoillen,
tienoon valollaan valkaisten.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiljaisuus on haltia hieno

Hiljaisuudessa kypsyy ajatus. Hiljaisuus on haltija hieno

Upea rauhallinen ja rauhoittava talvinen kuvaus.
ONNEA TÄNÄÄN.

ONNEA SINULLLE TÄNÄÄN SYNTYMÄPÄIVÄNÄSI,runosi on kaunis voin jäädä tähän tunnelmaasi, suosikkeihin laitan, ihana

kauniisti kirjoitat hiljaisuudesta..niin ja Hyvää Syntymäpäivää

Lumisade rauhoittaa. Sitä ihanuutta on taas saatu päivittäin. Runosi rauhoittaa. Onnea tänään!

Kaunis talvinen runo.Hyvää syntymäpäiväiltaa Sinulle!

Hyvää synttäriä! :) Hiljaa hiipuu talven taika, kohta saapuu kevään aika... hiutaleet ne muuttuu, mutta kesänaika kaikkeen puuttuu... :)

Silencio, hivelee korvia :)
Paljon synttärionnea Sinulle
ja suloista ystävänpäivää!

Lumisen kaunista
maisemaa runosi
eteeni luo.
Herkän kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot