Pieni Prinsessani!

Runoilija 5669cf8402a6ef3933cf96e442a99a38

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 14.8.2018 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mysteerinen omituinen otus;)
 

Kun sinua prinsessani katselen,
hiljaa hymyillen.
Intoasi, iloasi uuden oppimisen.
kera suuttumuksen epäonnistumisen.
Jokainen uusi sana varovaisen ylpeänä ensin hapuillen,
kera katseen kysyvän oliko oikein se.
Välillä tempperamenttiasi ihmetellen,
olenko itse myös sellainen pippurinen.
Hymysi sädehtii, kuin helmet puhtaan valkoiset valossa auringon välkehtisi.
Hellä halaus pyyteetön, pehmeä suukko osoituksena rakkauden, pyyhkiin murheen, väsymyksen kuin taikaiskusta sen tekisi sauva keijukaisen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana!
Hauskaa synttäriä!!

Syvän rakkauden sävyttämä lämmin runo pienen ihmisen kasvusta ja kehityksestä.

Ihana runo pikkuisesta. Hyvää syntymäpäivää

Aivan ihana!
Hauskaa synttäriä!!

Syvän rakkauden sävyttämä lämmin runo pienen ihmisen kasvusta ja kehityksestä.

Ihana runo pikkuisesta. Hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot