Yö usva hämyinen

Runoilija 5669cf8402a6ef3933cf96e442a99a38

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 14.8.2018 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mysteerinen omituinen otus;)
 

Yö saapuu hämyisenä hiipien.
Jo tuuli tyyntyi,
kuin pehmoisin huulin sua koskettaen.

Pimeän syliin usva laskeutui,
pellon pintaa harsonsa utuisen rakentaen.

Katse hukkuu usvaisen pellon vaippaan,
yöperhosten leikkiin keskellä pellon havahtuen.

Vain kuunnellen yöllistä hiljaisuutta,
kosteuden hiipiessä iholle lailla vienon kosketuksen.

Usvavaipan syliin lopulta nukahtaen,
keskelle hiljaisuuden,
rauhoittuen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rauhoittava, usvainen runo.
Onnea

Lämmin hyvänmielen runo

 

Käyttäjän kaikki runot