Rakkaudella sinulle !

Runoilija 5669cf8402a6ef3933cf96e442a99a38

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 14.8.2018 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mysteerinen omituinen otus;)
 

Hymysi valloittaa,
katseesi syvälle koskettaa.
Sinua rakkaani tarvitsen.
Saat minut itkemään,
hymyilemään,
rakastamaan.

Niin paljon aikaan saat,
vaikka elämä joskus satuttaa,
rakkautesi minut jaksamaan saa,
kanssasi kaikki on helpompaa.

Kun vieressäsi olla saan,
rauhoitun,
syliisi tiukasti painaudun,
voimasta rakkauden liki pakahdun,
yhä uudestaan sinuun ainoani rakastun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot