Ei voi ymmärtää

Runoilija 5669cf8402a6ef3933cf96e442a99a38

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 14.8.2018 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mysteerinen omituinen otus;)
 

Äkkiä arvaamatta, salaa varoittamatta loppui elämäsi.
Niin paljon jäi sanomatta, kokematta elämässä tässä.
Kyyneleet silmissä, tuska sydämessä syvälle sieluun sattuu.
Kuinka kukaan osaa lastasi lohduttaa, menetystä äidin paikata edes osinkaan.
Kuinka ymmärtää miksi epäreilusti niin aikasin elämä pysähtyy kaikki kaatuu ja pirstoutuu.
Paljon kysymyksia vailla vastauksia jää, paljon näkemättä ja kokemattakin ei voi ymmärtää.
Enkelinä katselet lastasi edelleen suojelet ja hänen tuskaansa katselemaan joutunet.
Lepää rauhassa unessa hellän usvaisessa, pilviverhon takana enkeli kuorossa.

Selite: 
Salakavalaan tautiin nopeasti menehtyneen nuoren ystävän muistolle!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot