Mikan muistolle!

Runoilija 5669cf8402a6ef3933cf96e442a99a38

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 14.8.2018 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mysteerinen omituinen otus;)
 

Kuin enkelinä tuulessa,
hiljaa aivan rauhassa ikiunta usvaista.
Poissa tuskainen pimeydessä taivallus,
jäljellä rakkaus kera muistojen kultaisten ikiunessa.
Pilven reunalla suojelusenkelinä lapsilleen.
Taivaltaen heidän mukanaan rakkaudella, jota mikään ei pois
heiltä ottaa voi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot