Kahdestaan

Runoilija Eija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Toivon,että voin runojeni kautta antaa teille jotakin*
Pienen palan itsestäni,elämästäni.
 

Kuinka olisikaan ihanaa
kun saisin joskus kainaloosi nukahtaa,
kuunnella sun sydämesi ääntä
ja sä silittäisit mun päätä.
Oltais ihan hiljaa vaan
vain me kahdestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo, joka toimii kaikenikäisille.
Ensimmäisen kerran kaipasin
tuollaista läheisyyttä alle kouluikäisenä.

Juuri tälläinen toive mielessäni aion nyt mennä unten maille ;))

Harras pyyntö kauniista hetkestä. Kaunis ja herkkä runo.

Olen samaa mieltä alabaman kanssa. Peruskamaa mutta toimivaa sellaista.

Kyllä vaan ihminen ystävää kaipailee.

Voi kun minäkin saisin olla oman kultani kainalossa ihan hiljaa vaan edes joskus. - Puit sanoiksi niin monen perheellisen haaveen.

kaunis ihana haaveesi

samaa mieltä on ihana hetki rakkaansa kainalossa:)

Kovin perusruno, mutta kauniisti riimitetty oli! Ja hyvää syntymäpäivää!

Kauniin romanttinen runo! Hyvin sointuva!

 

Käyttäjän kaikki runot