Jos katse voisi tappaa

Runoilija Eija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Toivon,että voin runojeni kautta antaa teille jotakin*
Pienen palan itsestäni,elämästäni.
 

Jos katse tappaisi
olisin jo kuollut.
Tappajani nimeä ei kyselisi kukaan
ei häntä tuomiolle asettaisi
ei hänelle rangaistusta vaatisi.

Omaiset vain saisivat hiljaa surra,
miksi kävi näin?
Miksi lähdin
leikkiin mukaan?

Syytä ei tiedä kukaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitaisin elää vahvasti, jos silmäsi näkisin.

jos katse voisi tappaa niin kukaan ei olisi elossa :/
paitsi lapset, ne on viattomia

 

Käyttäjän kaikki runot