Ilmaise itsesi

Runoilija Eija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Toivon,että voin runojeni kautta antaa teille jotakin*
Pienen palan itsestäni,elämästäni.
 

Miksi onkaan
niin vaikeaa
sanoa että rakastaa.
Kun sillä vain rakkautta kasvattaisi
ja sen jälkeen
onkin aina helpompaa
ilmaista tunteitaan.
Toinen kun ei voi ajatuksiasi lukea
jos et osaa niitä sanoiksi pukea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jouhevasti kulkevaa, selkeää pohdintaa ja kerrontaa - ja täyttä asiaa.

Viisas neuvo. Ehkä juuri runon avulla on helppo puhua aremmistakin tunnoistaan..

 

Käyttäjän kaikki runot