14. kesäkuuta

Runoilija 8d070a20e6706b3ce0e4c8308e0ab017

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2003
Viimeksi paikalla: 6.1.2019 10:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Jätin tuohesta tehdyn ristin
merituulien lennättää leijaksi

Jätin sireenikukat juhlimaan hautausmaalle
ruosteisten rautaristien seuraan
satakielen laulaessa


Jätin meriruokokattoisen kappelin ikkunaruutut
valumaan tuoksuvaa tervaa
kivikkoiselle rannikolle



Jätin iäkkään äitini kumartuneena
saviselle perunapellolle
sipulivarsien makeus kielellä




Muisti

Muistot

Muista!



Stalin

Kymmenet tuhannet kyyditetyt
radiossa Platonovista
Dystopia

Taivaalla lentokone kuljettaa valkoista lakanaa

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeitä muistoja nämä.

Upeasti erilaiset muistot liittyvät yhteen luoden makeutta ja raskautta.

 

Käyttäjän kaikki runot