Nimetön

Runoilija 8d070a20e6706b3ce0e4c8308e0ab017

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2003
Viimeksi paikalla: 6.1.2019 10:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
23.4.2024

 

Hämmentävän hiljainen marraskuun metsä

tunnistanko itseni askeleistani
tutuilla poluilla

jalkani etsivät neitsytpolkuja
äänetöntä keinuntaa kuusikon kehdossa

maa tuoksuu mehevänä maatumaa kuolemaa
mennyttä ja tulevaa syntymää

sammaleen sykähdyttävää kosteaa vihreyttä
männyn tyven lämmintä karheutta

Syksy elää sisälläni uutta armoa
rakkaudentunnustusta kaatuneelle kelolle

juuret kiskaistuna emosta

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot